La Diputació de València prohibeix la cessió de la Plaça de Bous per a l’homenatge a València.La Diputació de València prohibeix la cessió de la Plaça de Bous per a l’homenatge a València.

 

 

Acció Cultural del País Valencià va encarregar a la productora Pastor i Borràs la producció de l’espectacle “Homenatge a València”. Aquest s’havia de realitzar el dissabte 5 de maig, per a conmemorar el 25 d’abril. L’espectacle comptava, entre d’altres, amb la participació de Xarxa Teatre, Comediants, la Fura dels Baus, Carles Santos, Mariscal, Filaes de Moros i Cristians, Lluís Llach, l’Esbart de Rubí, Al Tall, la Banda de Música de Torrent i mil figurants. En aquests moments s’està negociant una solució i properament es convocarà una roda de premsa per a fer públic el programa definitiu.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de