El PP prohibeix “”l’Homentage a València””El PP prohibeix “”l’Homentage a València””

 

 

ACPV va informar en roda de premsa el dijous 5 d’abril que el PP ha decidit no cedir la Pl. de bous per a l’edició de l’espectacle teatral; on hi participaven Xarxa Teatre, Comediants, la Fura dels Baus, Mariscal, Rosssana Pastor, Carles Santos, Alimara i textos de Carles Alberola, Carles Alfaro, Josep Lluís Sirera , Rodolf Sirera i mil figurants.Acpv un cop informada de la negativa, va enviar carta oficial a Eduardo Zaplana demanant-li que intervingués però no s’ha rebut resposta. Per qüestions tècniques l’espectacle no es pot fer sencer al carrer, ACPV ha convocat un programa d’actes doble:Al matí la Trobada Nacional d’Entitats(al Paranimf de la Universitat de València)Pel vespre una Manifestació amb el lema “Per València i per la Llibertat”Avui, el Periódico, el Levante.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de