Inaugurat el Casal Jaume I de Crevillent.Inaugurat el Casal Jaume I de Crevillent.

 

 

El passat 1 de juny s’inaugurà el Casal Jaume I de Crevillent, que junt amb el d’Elx, conformen els dos casals existents a la comarca del Baix Vinalopó. A l’acte assistiren al voltant de 500 persones. Daniel Galvany, tècnic del casal, va presentar diversos parlaments fets per representants del propi Casal i d’entitats i associacions col·laboradores (l’Associació per la llengua El Raig i la web local crevillentdigital.org, entre d’altres). Aquests parlaments van concloure amb unes paraules d’Eliseu Climent, Secretari General d’Acció Cultural, que destacà la importància d’aquest nou casal a les terres del sud del País. La Colla de Dolçainers i Tabaleters de Sant Antoni d’Alacant va acompanyar els actes, que finalitzaren amb la degustació de menjars i beguda típics. Així, des de Crevillent, donem una forta abraçada als companys i companyes de tots els Casals Jaume I i dels casals en projecte. Salut i endavant.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de