Els representants dels Casals Jaume I preparen a València el curs.Els representants dels Casals Jaume I preparen a València el curs.

 

 

150 persones, representants de les Juntes Gestores dels 30 Casals Jaume I que ara mateix funcionen al País Valencià, la Franja de Ponent i la Catalunya del Nord, i els responsables d’Acció Cultural del País Valencià es van reunir a València el dissabte 1 de setembre per a preparar el curs 2001-2002. Durant la reunió van programar el Correllengua, van acordar el pla d’expansió del pròxim curs i van aprovar un intens programa de formació de quadres per a garantir que el moviment representat pels Casals puga fer un nou pas endavant. Per la vesprada, els representants de les Juntes Gestores dels Casals van participar en diversos tallers sobre comunicació, premsa local i publicitat. Un dels tallers va comptar amb la intervenció del popular periodista Miquel Calçada, Mikimoto.Cal destacar que durant la trobada es van presentar els dos darrers Casals Jaume I: Crevillent (Baix Vinalopó) i Castellonroi (La Llitera a la Franja), inaugurats respectivament al juny i al juliol.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació