Concert de Lluís Llach a Alcanar i suport dels Casals Jaume I.Concert de Lluís Llach a Alcanar i suport dels Casals Jaume I.

 

 

Aquest dissabte 16 de març la vila d’Alcanar acull un nou acte en defensa del riu Ebre i contra el Pla Hidrològic Nacional.En ell hi haurà una roda de premsa en la què intervindran el cantautor Lluís Llach, l’activista cultural de la Franja de Ponent Guillem Chacon i Àngel Aznar de la Plataforma en Defensa de l’Ebre a Tortosa.Prèviament Chacon es trobarà amb ecologistes i defensors de la terra d’arreu els Països Catalans i per la nit Lluís Llach oferirà un concert.Des dels Casals Jaume I s’està organitzant l’anada i la venda d’entrades al concert reivindicatiu.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació