S’acaben les places per a les Colònies d’Estiu d’ACPV.S’acaben les places per a les Colònies d’Estiu d’ACPV.

 

 

Enguany ACPV torna a fer les seues colònies d’estiu a la Franja de Ponent. Per a xiquets de 7 a 12 anys Castellonroi, a la comarca de La Llitera, serà la vila que acollirà l’estada.També, es faran per primera vegada unes colònies per a majors de 18 anys a la comarca del Matarranya.A Lledó d’Algars i amb rutes per pobles matarranyencs com Arenys de Lledó, Beseit, Queretes, Calaceit o Vall-de-roures seran les colònies pels jovenets de 13 a 16 anys.Les colònies es faran en diferents dates del mes de juliol, tenen als Casals Jaume I de la Franja de Ponent com amfitrions i conten amb la col·laboració d’entitats com la Plataforma per la Llengua (de Ponent), Òmnium Cultural (de Ponent), el Casal Jaume I de Perpinyà, l’Obra Cultural Balear i les Escoles Mallorquines, fet que aportarà xiquets d’arreu el Principat i les Illes, donant un nou salt qualitatiu com a espai de convivència entre xiquets i jòvens dels Països Catalans. Amb un ventall d’activitats ric en tallers, excursions, descoberta de la natura i l’història.Per anar escriu-nos o telefona al 96 351 1727


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació