ACPV farà el concert de dissabte al Campus de Tarongers.ACPV farà el concert de dissabte al Campus de Tarongers.

 

 

També podeu veure el plànol granAquest any Acció Cultural del País Valencià no ha pogut, de nou, celebrar l’Homenatge a València que estava preparat per al dia 27 d’abril a la Plaça de Bous, ja que el permís li va estar denegat. Així doncs, l’entitat convocava per aquest dissabte, en acabar la manifestació en commemoració de la Batalla d’Almansa ‘Som una nació’, a un concert de grup valencià de folk d’Al Tall, a l’Albereda.ACPV ja ha comunicat públicament que l’Ajuntament de València no els ha concedit el pemís necessari per fer l’actuació. La Universitat de València, però, ha cedit les instal·lacions de l’aparcament del Campus de Tarongers, al carrer Ramon Llull, on es farà finalment el concert a les 21’00 h. Així doncs, canviarà el recorregut de la manifestació, que en lloc de finalitzar a l’Albereda, ho farà a la Plaça Amèrica.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació