40.000 persones participen de la manifestació del 25 d’abril .40.000 persones participen de la manifestació del 25 d’abril .

 

 

Aquest 27 d’abril s’ha fet a València la manifestació de commemoració del 25 d’abril, la més concorreguda de quantes es fan al País Valencià. 40.000 persones van participar del recorregut.La manifestació, que va discòrrer sense incidents anva encapçalada pel lema ‘Som una nació’. Hi anaven, entre d’altres, Eliseu Climent, Josep Lluís Carod-Rovira, Joel Joan, Joan Ribó i Joan Francesc Peris. La manifestació la tancaren els parlaments d’una representant del paratge de l’Horta de la Punta, l’actor Joel Joan i Vicent Martínez, president d’ACPV.El concert d’Al Tall va cloure els actes que al final es van fer al Campus dels Tarongers de la Universitat de València. Acció Cultural del País Valencià no ha pogut, de nou, celebrar l’Homenatge a València que s’havia preparat a la Plaça de Bous, ja que el permís li va estar denegat. Així doncs, l’entitat l’havia convocat a l’Albereda. Però, l’Ajuntament de València no els va concedir el permís necessari per fer l’actuació. Ací trobareu més informació.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació