CONFERÈNCIA SOBRE EL PAPER DEL CISTER AL MÓN ACTUALCONFERÈNCIA SOBRE EL PAPER DEL CISTER AL MÓN ACTUAL

 

 

ACCIÓ CULTURAL DEL PAÍS VALENCIÀLA GERMANDAT DEL MONESTIR CISTERCENC DE SANTA MARIA DE POBLET es complauen a convidar-vos a l’acte EL PAPER DEL CISTER AL MÓN ACTUAL Dijous 6 de juny de 2002, 20 hores. Aula Magna de la Universitat de València (carrer de la Nau 2) Ponents: Emili Marín, Prevere i Gerent-administrador de la revista Saó. Octavi Vilà, Secretari de la germandat del Monestir Cistercenc de Santa Maria de Poblet. Pare Alexandre Masoliver, del Monestir Cistercenc de Santa Maria de Poblet. Pare Josep Alegre, Abat del Monestir Cistercenc de Santa Maria de Poblet.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació