Milers de persones es manifesten a favor d’una RTVV pública, de qualitat i en valenciàMilers de persones es manifesten a favor d’una RTVV pública, de qualitat i en valencià

 

 

Unes 5.000 persones es manifestaren el 23 de febrer a la ciutat de València contra els plans privatitzadors del Partit Popular, convocades per la Plataforma Cívica en Defensa d’una Televisió Pública i de Qualitat -en la qual està integrada ACPV-. En paraules dels organitzadors, aquesta manifestació ha servit per reclamar una televisió del poble i no de la propaganda partidista. Des d’ACPV renovem el nostre compromís amb una RTVV pública i íntegrament en valencià, malgrat els resultats d’aquests anys i el projecte privatitzador del PP.Més informació:Comité de Redacció de RTVV


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de