ACPV qualifica de crim contra la humanitat la guerra d’Iraq i acusa el PP de ser-ne corresponsableACPV qualifica de crim contra la humanitat la guerra d’Iraq i acusa el PP de ser-ne corresponsable

 

 

L’inici dels bombardeigs sobre Iraq, aquesta matinada, confirma la manca de respecte a la legalitat internacional i a la vida humana del govern dels EEUU i els seus aliats, entre ells el govern espanyol. Molt ens temem que aquesta guerra injusta i ilegal, a més de provocar milers de víctimes innocents, augmentarà l’inestabilitat internacional i carregarà de raons el terrorisme. La decisió del PP posa en greu perill la seguretat de tots els valencians i valencianes.L’actitud del PP representa un posicionament clar contra la legalitat internacional i els drets humans, a més de no respectar l’opinió majoritària dels ciutadans i ciutadanes del País Valencià. Aquesta matinada s’ha posat la primera pedra a un nou ordre mundial basat en la prepotència militar, l’imperialisme i la negació dels drets humans més elementals Des d’ACPV hem condemnat sempre els règims dictatorials com el de Sadam Hussein (cosa que ni els EEUU ni el PP han fet), però també la vulneració de la legalitat internacional i les accions militars que sols provoquen patiment i mort en la població civil. La dreta espanyola –marcada històricament pel seu pedigrí dictatorial i antidemocràtic- ha tornat a escriure una de les pàgines negres d’aquest país i de la història de la humanitat. Una vegada més, el PP han menyspreat l’opinió pública. Tanmmateix, des d’ACPV n’estem segurs que la història i els ciutadans d’aquest país posaran els responsables d’aquest crim i les seues conseqüències al lloc que els corresponen.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de