El Principat es bolca en ajudar a l’Escola de Natura de la Franja de Ponent destruida per contraris al català.El Principat es bolca en ajudar a l’Escola de Natura de la Franja de Ponent destruida per contraris al català.

 

 

Des d’una cadena de supermercats a l’Ajuntament de Barcelona i la seua Agenda 21 Escolar, desenes de particulars, col•legis i escoles de natura encapçalades per la Societat Catalana d’Educació Ambiental, entitats com Òmnium Cultural, la Institució Catalana d’Història Natural o el Moviment Escolta de Catalunya. Amb ells els ajuntaments de l’Aiguabarreig o el Departament de Medi Ambient de la Generalitat són part de les entitats que aquesta darrere setmana han mostrat la seua solidaritat i han fet aportacions econòmiques i en recursos de tota mena a l’Aula de Natura de l’Aiguabarreig.Com recordareu a rel de la total destrucció de l’Escola de Natura de l’Aiguabarreig per un grup de brètols el cap de setmana del 8 de març es va posar en marxa una campanya per a refer l’Aula què, emplaçada a Mequinensa enguany complia 10 anys de funcionament. A través del correu SOS•Aiguabarreig es va començar a demanar ajuda i, paral•lelament, els mitjans de comunicació divulgaren els fets. L’atemptat fou portada de la premsa lleidatana i tractat detalladament per Catalunya Ràdio i el Telenoticies de TV3. Tot plegat ha provocat un intens debat a diferents nivells socials i polítics i així en els darrers dies han aparegut aquests articles d’opinió a diaris com La Manyana o l’Avui mentre aquest cap de setmana una trentena de voluntaris ajudaven a la restauració de l’Aula i se’n feia ressò la portada de l’Heraldo de Huesca. També diferents webs i fòrums de la xarxa en parlen a dojo. Vos en recomanem aquest.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de