L’atemptat a l’Aula de Natura de la Franja de Ponent arriba a Brussel·les.L’atemptat a l’Aula de Natura de la Franja de Ponent arriba a Brussel·les.

 

 

Mentre en sols dues setmanes l’Administración de Justicia de Zaragoza ja ha arxivat el cas i no investigarà als anticatalanistes responsables dels fets en altres àmbits les reaccions vers l’atemptat a l’Aula de Natura de l’Aiguabarreig continuen prenent volada.Les oficines de medi ambient i llengües minoritzades de Brussel•les han iniciat la divulgació i documentació del succés. De fet Eurolang ja ha posat en línia una web sobre la destrossa de l’únic centre educatiu en català que existia a l’Aragó. El podeu consultar ací.Organitzacions i entitats de tota mena com l’Ajuntament de Barcelona, l’Agenda 21 Escolar, la Societat Catalana d’Educació Ambiental o la Institució Catalana d’Història Natural ja han programat les col•laboracions per a restablir uns mínims de l’Aula. Alhora altres, com els Minyons Escoltes i Guies Sant Jordi de Catalunya aniran a Mequinensa al llarg de l’any a ajudar en el manteniment de tots els equipaments i l’espai natural de l’Aiguabarreig.En canvi des de l’Aragó encara cap ens ni entitat s’ha pronunciat o ha mostrat solidaritat.Aquí trobareu imatges de la destrossa de l’Escola de Natura. I us en destaquem l’article d’opinió a l’Avui i el document de Sostenible, de la xarxa de municipis de la Diputació de Barcelona.Actualització: Picant el dia 3 d’abril podreu escoltar ací les declaracions de’n Guillem Xacon sobre la Franja de Ponent i l’atemptant a l’Aula de Natura de l’Aiguabarreig al Postres de Músic de Catalunya Ràdio.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de