ACPV fa una crida a les forces progressistes i valencianistes per a que superen les divisions i garantesquen majories de progrés i paísACPV fa una crida a les forces progressistes i valencianistes per a que superen les divisions i garantesquen majories de progrés i país

 

 

Els passats dies, des d’ACPV hem tornat a veure amb preocupació el grau de crispació i divisió existents entre les forces progressistes i nacionalistes valencianes. La majoria de progrés i país eixida de les urnes ha tornat a minimitzar-se electoralemt per aquesta divisió. Ara, doncs, cal que tots els progressistes i valencianistes assumim la nostra responsabilitat i arribem a acords que garantesquen la representació de la majoria social d’aquest paísLes passades eleccions del 25 de maig ens han deixat dues lectures polítiques a tenir en compte. Per una banda, ha deixat clar que hi ha una majoria social de progrés i valencianista al País Valencià; i, per altra banda, que la divisió i la crispació entre les forces progressistes i valencianistes neutralitza la repercussió electoral d’aquesta majoria. L’exemple de les Illes Balears és una mostra de les conseqüències polítiques d’aquesta divisió.Municipis importants i emblemàtics d’aquest país -com ara, Gandia, Ontinyent, Sagunt, Dénia, Benicarló, Oliva, Sueca…, entre d’altres- han renovat les seues majories de progrés, o han canviat el color polític del consistori en els passats comicis del 25 de maig atorgant les forces progressistes la responsabilitat de govern. Esperem, i desitgem, que aquestes majories es vegen reflectides a partir del 14 de juny amb les responsabilitats de govern que la ciutadania els ha atorgat. Per tant, des d’ACPV fem una crida a la superació d’aquesta divisió partidista, reivindiquem i exigim la resposanbilitat política de les forces progressistes amb els seus electors i amb la majoria social que els exigeix unitat i renovació en les formes de fer política, i demanem un acord global entre aquestes forces per respectar i garantir les majories progressistes en els ajuntaments. Igualment, demanem els responsables polítics progressistes d’aquest país que abandonen la bel·ligerància verbal mútua, aparquen els interessos partidistes i facen complir la voluntat de canvi i de renovació política que aquest país demana. No fer-ho representa un acte d’irresponsabilitat política i un frau als electors que han apostat per majories de progrés.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de