L’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa celebra aquest divendres 13 de juny un Sopar d’Homenatge al Director de l’Institut de Tecnologia Ceràmica, Sr. Agustí EscardinoL’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa celebra aquest divendres 13 de juny un Sopar d’Homenatge al Director de l’Institut de Tecnologia Ceràmica, Sr. Agustí Escardino

 

 

El mateix dia tindrà lloc a la Cambra de Comerç de Castelló de la Plana (Avda. dels Germans Bou, 79) una jornada sobre Infraestructures a l’Arc Mediterrani, organitzada per la Universitat Jaume I de Castelló de la Plana, la Universitat Rovira i Virgili de Tarragona i l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa. Tot seguit us avancem un resum del programa:18 hores Conferència Les infraestructures de transport de l’Arc Mediterrani, amb la intervenció dels professors Josep Vicent Boira, Germà Oron, Gregorio Martín Quetglas, Josep Vicent Colomer, Agustí Segarra i Andreu Ulied.19:30 hores. Conferència L’interès col·lectiu econòmic de valencians i catalans a càrrec del M.H.Sr. Jordi Pujol, President de la Generalitat de Catalunya. Hi intervindran a més, Eliseu Climent, secretari executiu de l’Institut Ignasi Villalonga; Ferran Villalonga, president de la Fundación Telefónica; i Francisco Toledo, rector de la Universitat Jaume I de Castelló.Posteriorment, el sopar-homenatge al Sr. Agustí Escardino tindrà lloc a l’Hotel Intur de Castelló de la Plana (carrer d’Herrero, 20), a les 21:30 hores. En cas d’estar interessats en assistir-hi, confirmeu la vostra assistència, abans de l’11 de juny a les 14:00 hores als següents números de telèfon: 96 352 48 87 / 96 353 24 07Més informació Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de