Les petites i mitjanes empreses dels Països Catalans es reuneixen per potenciar les relacions econòmiques i reivindicar la millora de les infraestructures de l’Arc MediterraniLes petites i mitjanes empreses dels Països Catalans es reuneixen per potenciar les relacions econòmiques i reivindicar la millora de les infraestructures de l’Arc Mediterrani

 

 

El passat divendres 13 de juny, coincidint amb la jornada sobre infraestructures de l’Arc Mediterrani organitzada per l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa a Castelló de la Plana, els responsables de Pimec-Sefes(Principat), PIME-Balears i L’Empresarial (País Valencià) van signar un acord per el que es posaran en comú projectes i reivindicacions concretes per millorar i potenciar les relacions a l’Eix Mediterrani. Des d’ACPV ens felicitem d’aquest acord, que demostra que la relació entre aquests territoris, a més de històricament, cultural i lingüística, s’argumenta cada vegada més amb la necessitat d’articular econòmicament el nostre país dins el marc de la Unió Europea.Aquesta reunió va en la mateixa línia de treball de l’Institut Ignasi Villalonga d’Economia i Empresa: vertebrar econòmicament el territoris de llengua catalana.Els acords dels sectors més dinàmics de la nostra economia -la petita i la mitjana empresa- crea un desitjable precedent en favor dels nostres interessos comuns i trenca la visió radial de l’estat que es promou des del PP..


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de