ACPV participa en la concentració davant del Palau de la Generalitat, el 18 de juny, en contra de la privatització de RTVVACPV participa en la concentració davant del Palau de la Generalitat, el 18 de juny, en contra de la privatització de RTVV

 

 

El coordinador d’ACPV, Toni Gisbert, va assistir, el 18 de juny (coincidint amb la investidura del nou president de la Generalitat) , juntament amb la resta de representants de les associacions, sindicats i partits polítics que conformen la Plataforma per una RTVV Pública, de Qualitat i en Valencià, a la concentració organitzada davant del Palau de la Generalitat per aquesta Plataforma i pel Comité d’Empresa de RTVV.Amb l’assistència del nostre coordinador a aquest acte de protesta volem reiterar la nostra radical disconformitat amb el procés privatitzador de l’ens públic valencià i exigir al nou president de la Generalitat que ature aquest greu atemptat al dret a la informació i a l’esperit de la pròpia Llei de Creació de l’Ens Públic Ràdio-Televisió Valenciana.Malgrat que les recents decisions de la direcció de RTVV de marginar professionalment periodistes que s’han caracteritzat pel seu rebuig a la línia informativa i de continguts del mitjà, i al procés privatitzador (cas de Reis Juan i d’altres); i de retirar els pocs espais culturalment i informativa de qualitat que resten en emissió (cas de Colp d’Ull), substituint-los per espais d’elevats costos, de gustos dubtosos i en castellà; no auguren cap rectificació dels responsables polítics de RTVV, ACPV vol continuar defensant com ho ha fet sempre un model de televisió i ràdio pública, de qualitat i en valencià.Aquesta és la nostra tasca i així continuarem recordant-ho una i altra vegada al PP.Plataforma per una RTVV Pública, de Qualitat i en Valencià


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de