Enderrocada l’Escola de Natura de la Franja de Ponent que va patir l’atemptat feixista.Enderrocada l’Escola de Natura de la Franja de Ponent que va patir l’atemptat feixista.

 

 

L’extrem de l’atemptat a l’Aula de Natura ha tingut lloc aquest 19 de juny quan han procedit a l’enderrocament total de l’Aula de Natur. La primera escola de natura de la Franja de Ponent i l’únic centre d’ensenyament en català de l’Aragó que, finalment, ha caigut enrunat a la riba del Segre.L’atemptat va produïr tants desperfectes que l’Escola de Natura no ha pogut assumir la restauració.En aquests moments una campanya nacional arreu dels Països Catalans fa colecta per restablir l’Escola de Natura el més prompte possible.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de