CA REVOLTA tancada des del passat 26 de juny.CA REVOLTA tancada des del passat 26 de juny.

 

 

L’Ajuntament de València ha donat ordre de censament de les activitats públiques, culturals i socials de Ca Revolta. Aquesta mesura “infundada” i “desproporcionada” pretén acabar amb un projecte social i cultural, independent i solidari.TANCAR CA REVOLTA és tancar un Centre indepedent i alternatiu, en una ciutat que diuen és “Un riu de cultura” (Institucional). La qualitat democràtica dels governants no es mesura per facilitar el treball dels que estan d’acord amb ells, sinó a l’inrevés: per la seua capacitat per facilitar, o al menys no entrebancar, el treball dels crítics, dels inconformistes. Tancar Ca Revolta és tancar una referència cultural i social, potser una de les més representatives de l’activitat cultural a la ciutat de València.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de