ACPV participa en la concentració d’Escola Valenciana a favor del requisit lingüístic davant del Palau de Congressos de ValènciaACPV participa en la concentració d’Escola Valenciana a favor del requisit lingüístic davant del Palau de Congressos de València

 

 

El coordinador d’ACPV, Toni Gisbert va assistir el 22 de juliol a la concentració organitzada per la Federació Escola Valenciana en favor del requisit lingüístic per a tota la funció pública, coincidint amb l’acte d’adjudicació de les places de professors d’Educació Primària. La presència d’ACPV en la concentració s’emmarca dins de la campanya Compromís per la Llengua –a la qual dóna suport– i la col·laboració d’ACPV amb la Federació Escola Valenciana.ACPV reitera l’exigència d’incloure el requisit lingüístic per a l’accès a tota la funció pública i la catalogació lingüística prèvia de cada categoria laboral. Igualment, l’aplicació d’un requisit que garantesca de debó la capacitació lingüística i didàctica en valencià del professorat de totes les etapes i trams educatius.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de