Freecatalonia edita l’Agenda dels Països CatalansFreecatalonia edita l’Agenda dels Països Catalans

 

 

L’objectiu d’aquesta agenda és reivindicar amb força la nostra llengua. Per aquest motiu Freecatalonia l’ha dissenyat per a que en cada efemèride es puguen trobar lleis, decrets, multes i sancions que, des del segle XVIII, han volgut bandejar el català. Amb això aquesta agenda vol demostrar que, malgrat tots els intents d’exterminar-lo, encara segueix ben viu. I aquesta vitalitat de la llengua també ha estat -en part- gràcies a l’esforç de molts ciutadans i ciutadanes dels Països Catalans els quals es recorden a les pàgines de l’agenda. El motiu triat per a la imatge de portada són les Homilies d’Organyà (segle XII), un dels primers textos escrits en català.Si voleu informació de com aconseguir aquesta agenda podeu cosultar-ho a wwww.freecatalonia.com


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de