El llibre fruit de les Jornades de Psicologia als Casals Jaume I ha estat presentat a la UCE.El llibre fruit de les Jornades de Psicologia als Casals Jaume I ha estat presentat a la UCE.

 

 

Autoestima i Països Catalans és el títol del llibre fruit de les Segones Jornades de Psicologia “La catalanitat, una identitat sòlida” que es van portar a terme entre l’octubre de 2000 i el març de 2001 als Casals Jaume I de Gandia, Fraga i Carlet, així com a les viles de Girona i Arenys de Mar.Ha estat escrit pel professor de psicologia i pedagogia Quim Gibert, pel filòleg Josep Murgades, pel catedràtic de llengua i literatura catalanes Bernat Joan i pel professor de psicologia Marc-Antoni Adell.El llibre ha estat presentat aquest 23 d’agost a la Universitat Catalana d’Estiu de Prada de Conflent per l’activista cultural de la Franja de Ponent Guillem Chacón amb la presència de tres dels autors, en Quim Gibert, l’eivissenc Bernat Joan i en Marc-Antoni Adell.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de