CURS D’ANIMADOR/A DEL TEMPS LLIURE JUVENILCURS D’ANIMADOR/A DEL TEMPS LLIURE JUVENIL

 

 

CondicionsHaver complert 18 anys abans de l’acabament del curs. Estar en posessió del certificat de monitor/a de centres de vacances. Voler treballar de coordinador d’activitats i projectes d’animació del temps lliure i per dirigir centres vacancesEstructura del cursEl curs consta de 225 hores teòriques. L’etapa de pràctiques es pot realitzar durant o després del període lectiu i tindrà una durada de 175 hores, les quals es dedicaran al desplegament de:1- quinze dies d’activitat intensiva en campaments, colònies, escoles d’estiu…fent-hi funcions de director/a.2-activitat continuada en una entitat que desplegue activitats de temps lliure infantil i juvenil, fent-hi funcions de director/a.En acabar, caldrà elaborar una memòria que inclourà les fases de preparació, desenvolupament i avalluació de l’activitat pràctica realitzada.TemariOrganització i gestió de projectes i equipamentsIntervenció educativaSocioculturalRelacions interpersonalsInstrumentalTitolacióCertificat d’Animador/a del Temps lliure Juvenil, Nivell I. El curs està homologat per l’Institut Valencià de la Joventut.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de