CURS DEMONITOR/A DE CENTRE DE VACANCESCURS DEMONITOR/A DE CENTRE DE VACANCES

 

 

CondicionsHaver complert 18 anys abans de l’acabament del curs. Voler treballar com a monitors/es d’activitats de temps lliure, de forma professional o voluntària, en una entitat d’esplai, escola d’estiu, menjador escolar, campament, etc.Estructura del cursEl curs consta de 125 hores teòriques i 125 pràctiques a realitzar durant o després del periode teòric, desenvolupament d’alguna activitat d’esplai infantil o jovenil exercint funcions de monitor/a, després s’ha de fer una memòria de pràctiques. Els cursos es fan els dissabtes durant tot el dia, més una intensiu de dissabte a diumenge a una alberg: 12 dissabte i un cap de setmana.TemariRecursos socio-culturalsDisseny d’activitats de temps lliureEducació al temps lliureDinàmiques de grupPsicologiaEl taller com a recurs educatiuPrimers auxilisJocs tradicionalsCampisme i tècniques d’aire lliureExpressió corporalJocs educatiusTitolacióMonitor/a de Centre de Vacances, el curs està homologat per l’Institut Valencià de la Joventut, es certifica per 250 hores


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de