ACPV defensa el dret a la llibertat d’expressió i rebutja la utilització partidista que fa l’alcalde d’Alboraia dels espais públicsACPV defensa el dret a la llibertat d’expressió i rebutja la utilització partidista que fa l’alcalde d’Alboraia dels espais públics

 

 

La Constitució espanyola actualment vigent diu en l’article 20.1, que es reconeix i protegeix el dret “a expressar i difondre lliurement els pensaments, idees i opinions mitjançant la paraula”; i més endavant, en l’article 20.2, que “l’exercici d’aquests drets no poden restringir-se mitjançant cap tipus de censura prèvia”. La llibertat d’expressió és un dret guanyat amb la democràcia després de 40 anys de dictadura, un dret irrenunciable que ha de ser protegit per sobre d’opcions partidistes i divergència d’opinions particulars. És per tot això que Acció Cultural del País Valencià (ACPV), entitat que sempre s’ha caracteritzat per la defensa dels valors democràtics, de país i de progrés, condemna enèrgicament la decisió de l’alcalde de l’Ajuntament d’Alboraia de negar a Esquerra Republica del País Valencià (ERPV) la utilització del Palau d’Esports d’aquesta població per a la realització d’un acte el proper 28 de febrer -quan la cessió del Palau ja estava acordada- per la participació en ell de Josep-Lluís Carod-Rovira, diputat del Parlament autonòmic de Catalunya.Si voleu llegir íntegrament aquest comunicat que ha fet públic ACPV podeu fer-ho baixant-vos l’arxiu adjunt


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb la col·laboració de la Conselleria d'Educació, Investigació, Cultura i Esport.
Generalitat Valenciana

Conselleria d'Educació Conselleria d'Educació