Diverses entitats i ONGs presenten un informe al Comitè contra la Discriminació Racial de l’ONU a Ginebra per denunciar la discriminació que representa pels catalanoparlants el no respecte dels seus drets lingüísticsDiverses entitats i ONGs presenten un informe al Comitè contra la Discriminació Racial de l’ONU a Ginebra per denunciar la discriminació que representa pels catalanoparlants el no respecte dels seus drets lingüístics

 

 

La Plataforma per la Llengua, el CIEMEN, i Acció Cultural del País Valencià, amb el suport de la Fundació Congrés de Cultura de Catalana, el Centre UNESCO de Catalunya i Òmnium Cultural, han presentat davant del Comitè contra la Discriminació Racial de l’ONU un informe paral·lel a l’informe que l’Estat Espanyol ha presentat en aquest organisme. En el treball elaborat per les entitats s’avalua l’incompliment per part de l’Estat dels articles de la Convenció sobre la Discriminació Racial de l’ONU en relació a la llengua catalana.Descarregat el document presentat per aquestes entitats a l’ONU.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de