El Comitè contra la Discriminació racial de l’ONU canvia la seua postura respecte el catalàEl Comitè contra la Discriminació racial de l’ONU canvia la seua postura respecte el català

 

 

La decisió es produeix després de la presentació a Ginebra d’un informe avalat per diverses entitats catalanes En l’anterior informe d’aquest Comitè contra la Discriminació Racial, a instàncies de grups contraris a la normalització de la llengua catalana, expressava la seva preocupació per una pretesa o suposada discriminació de la població castellanoparlant a Catalunya. En canvi, en aquesta ocasió, tot i la insistència de l’Asociación por la Tolerancia, aquest Comitè elimina tota referència a la situació lingüística catalana, després d’haver escoltat l’informe presentat per tot un seguit d’entitats catalanes, com ara Plataforma per la Llengua, Òmnium Cultural, Acció Cultural del País Valencià, Fundació Congrés de Cultura Catalana, Centre Unesco de Catalunya, Obra Cultural Balear, Joves de Mallorca per la llengua, CIEMEN, etc. Si voleu llegir més podeu baixar-vos l’arxiu vinculat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de