Un centenar de persones es manifesten davant del Teatre Principal d’Alacant per la negativa del seu director a programar obres en valenciàUn centenar de persones es manifesten davant del Teatre Principal d’Alacant per la negativa del seu director a programar obres en valencià

 

 

La negativa del gerent d’aquest teatre –finançat amb fons públics de tots els valencians–, Manuel Sánchez Monllor, a programar produccions en la nostra llengua representa un atac intolerable contra els drets lingüístics de molts alacantins i alacantines. Per aquest motiu, al voltant d’un centenar s’han concentrat davant de l’edifici del teatre convocats perCasal Jaume I d’Alacant-Acció Cultural del País Valencià i l’ Associació Cívica per la Normalització del Valencià. Entre d’altres han participat en la concentració representants de partits polítics (PSPV, EUPV, BNV, ERPV i PSAN), sindicats, associacions de pares i mares, i d’estudiants.

  • Al l’arxiu vinculat teniu la nota de premsa feta pública per ACPV al voltant de la negativa de la direcció del Teatre Principal d’Alacant de programar obres en valencià.

  • Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

    Ajuda’ns a tindre més força.

    Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

    Amb el suport de