El secretari general d’UGT de Catalunya fa donació de 30.000 euros per al futur centre cívic i cultural El SegleEl secretari general d’UGT de Catalunya fa donació de 30.000 euros per al futur centre cívic i cultural El Segle

 

 

Josep Maria Àlvarez va materialitzar el passat 26 de març l’anunci de donar part de la dotació econòmica del Premi d’Honor de la Fundació Jaume I al projecte El Segle, promogut per ACPV i l’Institució Joan Fuster a la ciutat de València. Àlvarez –que ha estat acompanyat en tot moment per Rafael Recuenco, secretari general d’UGT-País Valencià– va aprofitar la donació per visitar les obres de rehabilitació de l’edificiEl secretari general de l’UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, va avançar només rebre el guardó atorgat per la Fundació Jaume I que una part de la dotació econòmica del mateix (en concret, poc més de la meitat dels 50.000 euros amb que està dotat el guardó) la cediria als promotors del projecte El Segle –ACPV i la Institució Joan Fuster– amb la intenció de col·laborar en fer possible aquest gran centre cívic i cultural de promoció dels valors de progrés i de la cultura catalana. I el 26 de març en un acte al mateix edifici El Segle, Àlvarez va fer donació als responsables de les entitats promotores, amb Eliseu Climent i Vicent Martínez Sancho, secretari i president d’ACPV respectivament, al capdavant. Per la seua banda, en senyal d’agraïment, ACPV va formalitzar el nomentament d’Àlvarez com a soci d’honor de l’entitat, alhora que se li va lliurar l’escut representatiu d’aquesta distinció de mans de l’escultor valencià Andreu Alfaro. Si voleu llegir la crònica completa de l’acte baixeu-vos l’arxiu vinculat.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de