ACPV acusa el PP d’haver convertit RTVV en un instrument actiu en favor de la castellanització del País ValenciàACPV acusa el PP d’haver convertit RTVV en un instrument actiu en favor de la castellanització del País Valencià

 

 

La marginació planificada de músics i cantants en valencià en la gala dels Premis al Món de la Música organitzada per Ràdio Nou només es pot qualificar d’escandalós atemptat contra la cultura, la llengua i els professionals del nostre paísMalgrat que aquesta gala no representa res més que un nou exemple –no cal dir que ja n’hem perdut el compte– de menyspreu al nostre poble i a la nostra cultura, des d’ACPV hem de condemnar amb la major fermesa possible que s’utilitze els mitjans públics valencians per contribuir activament al procés de castellanització i genocidi cultural que pateix el País Valencià. I la responsabilitat última d’aquesta situació rau en la mateixa presidència de la Generalitat valenciana la qual –per activa o per passiva– permet, tolera i empara que el més ranci ‘zaplanisme’ continue imperant als diferents mitjans públics. En aquests moments RTVV no sols no és una eina de normalització lingüística sinó que s’ha convertit en un perillós instrument d’assimiliació espanyolitzant, cosa que a més d’anar contra la pròpia llei va contra el futur mateix de l’única cultura pròpia del país. A més, fem públic el nostre suport als professionals de la música que tenen en la fidelitat a la llengua i al país un compromís artístic irrenunciable.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de