Prop d’un centenar de persones exigeixen a l’empresa Mercadona un compromís amb la normalització lingüística als seus establimentsProp d’un centenar de persones exigeixen a l’empresa Mercadona un compromís amb la normalització lingüística als seus establiments

 

 

ACPV i la Plataforma per la Llengua van organitzar el passat 24 d’abril una concentració davant d’un dels supermercats de l’empresa a València. L’objectiu de la concentració va estat exigir un compromís per part de l’empresa Mercadona per incrementar l’ús de la nostra llengua.A l’arxiu vinculat podeu trobar la nota de premsa feta pública per les dues entitats convocats


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de