ACPV es felicita per la decisió unànim de les Corts Valencianes de reclamar la devolució els Papers de SalamancaACPV es felicita per la decisió unànim de les Corts Valencianes de reclamar la devolució els Papers de Salamanca

 

 

Des d’ACPV exigim ara al govern espanyol que respecte la voluntat popular de la ciutadania valenciana, representada per les Corts Valencianes, i aprove la devolució del patrimoni valencià espoliat pel fraquisme als seus legítims propietarisIgualment, des d’ACPV volem fer constar la nostra sorpresa per la postura defensada ara pel PP, el qual cal recordar s’ha dedicat durant els darrers mesos a tombar les mocions en aquesta línia presentades a molts ajuntaments valencians. I més sorpresiu és el nou esperit reivindicatiu del PP valencià, després de 8 anys callant i atorgant davant del seus caps a Madrid. Tanmateix, benvingut siga si açò suposa un canvi en l’actitud del Consell. Aprofitant aquest aparent nou tarannà, des d’ACPV esperem i desitgem que el PP cerque el consens i adopte la racionalitat política i científica en altres temes fonamentals per al País Valencià; com ara, per exemple, el de la llengua i la seua unitat, el d’un nou model de televisió pública de qualitat i al servei dels ciutadans, i el de l’aigua per tal de consensuar amb tots els agents i administracions implicades un model sostenible de la gestió dels recursos hídrics.

  • A l’arxiu vinculat teniu el text íntegre de la moció aprovada per les Corts Valencianes

  • Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

    Ajuda’ns a tindre més força.

    Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

    Amb el suport de