La Permanent de l’Assemblea de Regidors fa una reunió de treball a Barcelona en vistes a la celebració d’una sessió plenària en 2005La Permanent de l’Assemblea de Regidors fa una reunió de treball a Barcelona en vistes a la celebració d’una sessió plenària en 2005

 

 

En aquesta reunió celebrada avui s’ha acordat la celebració de dos congressos sectorials preparatoris sobre immigració i economia, impulsar la base de recursos culturals en el marc de l’Agència Intermunicipal de Difusió Cultural (AIDC) i la creació de dos grups de treball, un per preparar la propera sessió plenària de l’Assemblea de Regidors que se celebrarà en 2005 i altre per dissenyar la ponència organitzativa que s’aprovarà en aquest plenari.L’Assemblea de Regidors –creada l’any 2000– està integrada per alcaldes i regidors de més de 300 ajuntaments del Principat de Catalunya, del País Valencià, de les Illes Balears, de la Franja de Ponent, de la Catalunya Nord, d’Andorra i l’Alguer. Constitueix un fòrum municipal permanent d’intercanvi d’experiències i col·laboració, que desenvolupa un programa de treball articulat en torn de dos eixos: la sectorialització del treball (cultura, llengua, joventut, medi ambient, comunicació i immigració), i l’impuls i promoció d’iniciatives d’intercanvi cultural (agermanaments, creació d’una Agència Intermunicipal de Difusió Cultural,…).


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de