El Centre d’Estudis Ribagorçans s’afegeix a la campanya Tirant a l’EscolaEl Centre d’Estudis Ribagorçans s’afegeix a la campanya Tirant a l’Escola

 

 

La campanya “Tirant a l’escola” ha començat a la Franja de Ponent amb un èxit ben notable de participació d’escoles, ajuntaments, comarques i entitats culturals. Fa uns dies es va incorporar a la campanya la comarca de la Ribagorça, en una reunió de treball que Acció Cultural va tenir amb el Centre d’Estudis Ribagorçans, l’entitat cultural comarcal (en la foto, el seu secretari, Carles Barull), en la qual, a més de parlar de la campanya Tirant en concret, vam parlar de possibles línies de col·laboració.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de