ACPV inaugura el nou local del Casal Jaume I de la Ribera BaixaACPV inaugura el nou local del Casal Jaume I de la Ribera Baixa

 

 

El nou Casal Jaume I de la Ribera Baixa-Sueca disposarà a partir d’ara d’unes instal·lacions renovades que amplien les possibilitats que oferia l’antic local –inaugurat el 1996. Situat al carrer del sequial de la capital de la Ribera Baixa, el nou recinte compta amb 400 metres quadrats distribuïts en diversos espais públics (bar-cafeteria, biblioteca, sala d’exposicions i projeccions…) i privats (despatxos, sala d’arxius). A més, les instal·lacions estan condicionades per a l’accés de persones amb discapacitats físiques.El nou Casal Jaume I de la Ribera Baixa-Sueca és fruït de la seua consolidació com a referent cultural i cívic de Sueca –i de la Ribera Baixa– i del important increment de la seua base social de socis i simpatitzants. Amb el nou local, ACPV pretén reforçar la tasca del Casal Jaume I com a casa comuna de tots els progressistes i nacionalistes de la comarca i com a eina comarcal en favor de la normalització cultural, lingüística i nacional.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de