La Generalitat comunica a ACPV que en el termini de deu dies hàbils “”complisca de mode voluntari l’ordre de cessament”” de les emissions



La Generalitat comunica a ACPV que en el termini de deu dies hàbils “”complisca de mode voluntari l’ordre de cessament”” de les emissions

 

 

Us informem que la via que té ara la Generalitat per a “l’execució forçosa” és tornar a demanar permís d’accés a les instal·lacions reemissores als jutjats del contenciós administratiu de València, Alacant i Castelló.
En aquest pols permanent de la Generalitat Valenciana a ACPV, la nostra entitat no es troba sola. A les mocions a favor d’ACPV i TV3 aprovades per centenars d’ajuntaments de tot l’àmbit lingüístic s’han d’afegir les mostres de suport de desenes d’entitats, personalitats i ciutadans del nostre país rebudes en les darreres setmanes.
La resolució del govern autonòmic valencià significa una conculcació dels més elementals drets democràtics, un atac a llibertat d’expressió i a la pluralitat informativa sense precedents a l’Europa occidental, i una agressió a la llengua, davant la gravetat de la qual ACPV farem públic en pocs dies les iniciatives que pensem impulsar.
Levante-EMV (27/9/2007)El Pais (27/9/2007)Avui (27/9/2007)E-notícies (27/9/2007)


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de