Milers de persones clamen a València per les llibertats, per TV3 i pel país



Milers de persones clamen a València per les llibertats, per TV3 i pel país

 

 

Sota el lema de ‘Defensem les llibertats, guanyem el país’, milers de persones –entre 8.000 i 10.000– es van manifestar pacíficament pels carrers de València. La defensa de TV3 –i el suport a la lluita d’ACPV– va ser una de les demandes amb més presència en les pancartes i les consignes dels manifestants; altres demandes van ser la defensa del territori, la llengua o els serveis públics.
Altres celebracions.
El Sí a TV3 va estar un dels eixos reivindicatius dels actes oficial del 9 d’Octubre a Sueca (Ribera Baixa). Tots els partits suecans –tret del PP– van participar en la processó cívica des de l’ajuntament fins a Ca Fuster i després en penjada del Penó de la Conquesta en la balconada consistorial. Tant als actes –amb una pancarta permanent de ‘Si a TV3’ portada per membres d’ACPV-Sueca– com als parlaments oficials la demanda de llibertat d’expressió i pluralitat informativa va estar-hi present.
Torrent (Horta). Membres del Bloc Nacionalista Valencià van solidaritzar amb el Correllengua, que enguany ha estat prohibit per primera vegada en anys pel govern municipal del PP, encenent flames durant la celebració de la tradicional ofrena floral que aquest partit realitza al carrer de Jaume I d’aquesta ciutat industrial de l’àrea metropolitana de València.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de