Jaume Fàbrega presenta el llibre “”El convit de Tirant”” a Gandia



Jaume Fàbrega presenta el llibre “”El convit de Tirant”” a Gandia

 

 

MENÚ DEGUSTACIÓ 30 € (tel 962951222)Al centre de la taula: albergínies espeses, espinacs capolats i coca de sardines adobades.Peix: AlatriaCarn: Moltó adobat.Postres: Menjar blancTot regat amb vins valencians.—-EL CONVIT DEL TIRANTDarrera la cuina de Ferran Adrià hi ha un país i una història? Com menjaven i com es comportaven a taula els personatges de Tirant lo Blanc, els reis, els religiosos i els burgesos medievals? Qui va ser Mestre Robert, el cuiner més famós del seu temps? Perquè mengem el que mengem? Què tenen a veure els menjars amb la religió, la classe social i el gènere? Quines són les normes de comensalitat en les diverses cultures? Què té a veure la cuina amb la dieta i el sexe? Totes aquestes preguntes, i moltes més, troben resposta en aquest brillant i suggestiu assaig de Jaume Fàbrega, escrit amb un estil alhora rigorós, àgil i divertit.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de