El dissabte 11 de juliol comença a Godella la recollida de signatures per una Televisió Sense Fronteres, per TV3 al País Valencià



El dissabte 11 de juliol comença a Godella la recollida de signatures per una Televisió Sense Fronteres, per TV3 al País Valencià

 

 

El JOVESTIU començarà amb una jornada-seminari, que se centrarà en les Relacions Internacionals al segle XXI, on participaran Vicent Partal, director de Vilaweb, qui ens parlarà de L’Europa de les nacions, cada vegada més estats;  Bernat Joan, Secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya qui se centrarà en La diversitat lingüística a la Unió Europea  i Llibert Ferri, periodista i coordinador del Cicle Vint Anys després del Mur que ens parlarà de L’Europa de l’Est, vint anys després. Aquestes jornades tindran lloc al Centre Xicaranda de Godella, a partir de les 9.30 hores.

Per la vesprada els actes es traslladaran a la Plaça de l’Església amb un Escenari Acústic on participaran Pep el Botifarra i Toni de l’Hostal, i on començarà la recollida de signatures.

A partir de les 21.00 hores al Parc del Molí comença el concert on actuaran Els Pets, Banda Bassotti, Betagarri, Gàtaca i Arthur Caravan.

Joves d’Acció han comptat amb la col·laboració de les Regidories de Comunicació, Cultura, Joventut i Serveis Municipals de l’Ajuntament de Godella per poder organitzar aquest esdeveniment, que enguany té especial importància al coincidir en el començament de la campanya que ACPV ha iniciat per posar solució a l’intent de l’actual Govern valencià de tancar TV3 al País Valencià,  i  per assolir el reconeixement legal de l’existència de les realitats lingüístiques i culturals catalana, basca i gallega i dels seus respectius espais de comunicació.

Peu de foto, d’esquerra a dreta:
Marc Pérez, coordinador de Jovestiu; Neus Marco, regidora de Comunicació de l’Ajuntament de Godella; Salvador Soler, Alcalde de Godella i Jacinta Rubio, coordinadora de Joves d’Acció.

Contacte
joves@acpv.cat
 premsa@acpv.cat
963 157 799 – 669 89 01 20


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de