Èxit de participació en la Manifestació del 9 d’Octubre



Èxit de participació en la Manifestació del 9 d’Octubre

 

 

La manifestació ha transcorregut sense cap incident, la tranquilitat i la calma han predominat al llarg del recorregut.

Toni Gisbert, coordinador d’Acció Cultural del País Valencià (ACPV), ha presentat l’acte final, durant el qual s’ha llegit el manifest del 9 d’Octubre.

Gisbert ha destacat la representativitat de les entitats, partits i sindicats que formen la Comissió, i ha fet una crida a treballar per fer possible el canvi de cicle polític.

En aquest sentit, ACPV considera molt greu la situació de desprestigi que viu la màxima institució de l’autogovern valencià, el Consell i el seu President, a causa dels casos de corrupció que, de forma cada vegada més clara, impliquen als màxims responsables de l’actual Govern valencià i del PP.

És per això que ACPV demana al President Camps que, per respecte a la institució i a la dignitat dels valencians, presente la seua dimissió, perquè tot apunta a que la situació no farà sinó empitjorar.

Durant la manifestació, ACPV ha desplegat una organització de voluntaris que han estat recollint signatures a favor de la Iniciativa Legislativa Popular (ILP) “Televisió sense Fronteres”.

Finalment, ACPV agraeix el suport rebut explícitament per les entitats que formen la Comissió en el manifest del 9 d’Octubre, i exigeix al Govern valencià la retirada de les multes que li han estat imposades i la reobertura dels tres repetidors de TV3 precintats.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de