Emma Darwin, rebesnéta de Charles Darwin, protagonista de la conferència “”Un homenatge a la família Darwin””



Emma Darwin, rebesnéta de Charles Darwin, protagonista de la conferència “”Un homenatge a la família Darwin””

 

 

Demà, dimarts 3 de novembre, a les 18:00 hores Mercè Piqueras serà l’encarregada d’obrir aquesta conferència amb “Més sobre Ms. Darwin que sobre Mr. Darwin (o Emma Darwin, una gran dona darrere d’un gran home), i a les 19:30 hores Emma Darwin pronunciarà la conferència “Creative Thinking: The Darwin family in Science and the Arts” (amb traducció simultània).

Emma Darwin és autora de The Mathematics of Love (L’aritmètica de l’amor), que fou preseleccionat com a candidat a diversos premis, entre ells el Prince Maurice i l’RNA a la Novel•la de l’any, i ha sigut traduït a un bon grapat de llengües. La seua segona novel•la A Secret Alchemy (Una alquímia secreta) va veure la llum l’any 2008 i serà traduïda al castellà l’any 2010.

Per altra banda Mercè Piqueras és coautora del llibre Orígenes. Del big bang al tercer milenio i de Passejades per la Barcelona científica. També és membre de la Comissió per a la Igualtat de la Dona del districte Les Corts-Pedralbes de Barcelona, i del Consell de les Dones de Barcelona.

L’Espai Ciència està organitzat per Acció Cultural del País Valencià, l’Institut d’Estudis Catalans i la Càtedra de Divulgació de la Ciència de la Universitat de València, i compta amb el suport de la CAM. L’objectiu d’aquest espai és organitzar una sèrie de conferències dedicades a l’estudi i investigació en diferents àmbits del món científic.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de