Al Tall presenta nou disc “Vergonya, cavallers, vergonya”



Al Tall presentarà el proper dilluns 9 de novembre el seu nou disc Vergonya, cavallers, vergonya. L’acte se celebrarà a L’Auditori de Barcelona a les 21:00 hores i serà presentat per Núria Cadenes.

 

 

Es tracta d’una cantata o repertori unitari entorn a l’obra de Jaume I. Amb aquest treball comenten aspectes bàsics de la història del País, de l’actualitat i del nostre futur, partint del testament polític del rei Jaume: sobirania, parlamentarisme, federalisme, expansió de la llengua i de la nació.

L’acte retrà homenatge a la memòria de Joan Baptista Basset, líder popular i defensor de Barcelona durant el setge de 1714 de qui recentment s’han pogut esbrinar les circumstàncies i la data de la seua mort.

La Comissió de la Dignitat ha escollit a Al Tall com un dels quatre guardonats amb el Premi per la Dignitat per la seva tasca de recuperació de la memòria històrica als Països Catalans.

Al Tall serà guardonat juntament amb l’historiador Josep Termes, l’associació Memòria de Mallorca i el periodista navarrès Emilio Silva Barrera.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de