Anul·lada la segona conferència de les “Jornades sobre les normalitzacions reeixides”



La conferència L’estat federal belga i l’estatus del neerlandès a Flandes (des d’una perspectiva històrica) que estava programada dins de les “Jornades sobre les normalitzacions reeixides”, i que estava prevista celebrar-se el dimecres 11 de novembre, ha quedat anul•lada per malaltia del ponent.

 

 

La resta de conferències organitzades per l’Institut de Política Lingüística d’ACPV continuen amb la programació prevista.

Programa:

– Dimecres 18 de novembre. 19:00 h – 21:30 h.

Introducció als processos de normalització lingüística i la necessitat d’una legislació que els doni suport, a càrrec de Bernat Joan i Marí, secretari de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya.

-Dimecres 25 de novembre. 19:00 h – 21:30 h.

La independència de Lituània i el procés de normalització lingüística estatal, a càrrec de Jolanta Zabarskaite, professora associada, doctora en Filosofia i directora de l’Institut de la Llengua Lituana.

– Dimecres 2 de desembre. 19:00 h – 21:30 h.

La independència de Letònia i el procés de normalització lingüística als països bàltics, a càrrec de Daina Teters, catedràtica de Filosofia i Vicerectora de Recerca de l’Acadèmia de Cultura de Letònia.

Aquestes jornades tenen com a objectiu donar a conèixer els processos de normalització lingüística del nostre context europeu i occidental, en què la normalitat ha triomfat i que ens poden servir de model i inspiració.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de