ACPV participa en el congrés ”Ràdio de Proximitat en Català”



La Federació de Ràdios Locals de Catalunya ha organitzat per al proper divendres 27 de novembre el Congrés “Ràdio de Proximitat en Català”, que tindrà lloc a l’Auditori de Caixa Tarragona.

Mercè Teodoro, advocada d’ACPV participarà en representació de l’entitat, en el congrés te com a objectiu posar en contacte a tots els agents comunicatius de proximitat dels territoris de parla catalana per reforçar l’espai comú de comunicació, amb la llengua com a element cohesionador i identificatiu.

Programa

 

 

El President del Parlament de Catalunya, Ernest Benach clourà l’acte, i serà acompanyat a la taula de cloenda pel Secretari de Mitjans de Comunicació de la Generalitat de Catalunya, Carles Mundó i el President de la Federació, Manel Ramon.

El Congrés estarà dividit en tres taules:

La llengua com a vehicle de comunicació, amb el director del Baròmetre de la Comunicació i la Cultura, Joan Sabaté, i el periodista Rafel de Ribot.

La llengua com a creadora de comunitat que comptarà amb la participació de Jordi Porta, president d’Òmnium Cultural, Fèlix Martí, president honorari d’Unescocat, i Mercè Teodoro, advocada d’ACPV i especialista en telecomunicacions i drets lingüístics.

Difusió de la cultura catalana, amb Lluís Gendrau, director editorial del Grup Enderrock; Joan Carles Doval, director la discogràfica Picap, i Jordi Roigé, director d’Utopia Global.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de