Última conferència sobre les normalitzacions reeixides amb el cas de Letònia



L’Institut de Política Lingüística d’ACPV organitza demà 2 de desembre l’última conferència dins el cicle “Jornades sobre les normalitzacions reeixides” a l’Octubre CCC, on s’estudiarà el cas de Letònia “La independència de Letònia i el procés de normalització lingüística als països bàltics”.

 

 

La conferència serà a les 19:00 hores i anirà a càrrec de Daina Teters, catedràtica de Filosofia i vicerectora de Recerca de l’Acadèmia de Cultura de Letònia.

Nascuda a Riga (1963), Daina Teters va estudiar a la Universitat de Letònia i a la de Salzburg, on es va doctorar.
Entre 1990 i 1999, va impartir docència a la Universitat de Letònia i des de 2001 és professora associada de l’Acadèmica de Cultura Letona, vicrectora acadèmica i directora del Centre de Recerca Científica de Semiòtica.
Els seus àmbits d’estudi són la semiòtica de la cultura, de la ciutat i del temps i l’espai. Ha presentat les seues conclusions a nombroses conferències internacionals i ha publicat nombrosos articles en diverses revistes científiques. És la representant letona del Comitè Executiu de l’Associació Internacional d’Estudis Semiòtics.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de