L’Ajuntament de Llosa de Ranes acata la sentència que dóna la titularitat dels terrenys on està el repetidor de TV3 a la Fundació Ramon Muntaner



La Fundació Ramon Muntaner guanya el plet contra l’Ajuntament de Llosa de Ranes per la titularitat dels terrenys. L’Ajuntament anuncia que no recorrerà la sentència.

El Punt ; Levante EMV ; ABC

La Fundació Ramon Muntaner -que poseeix la titularitat conjuntament amb ACPV dels repetidors de TV3- va adquirir fa 18 anys uns terrenys a la localitat de Llosa de Ranes, on va instal·lar un repetidor que emetia el senyal de TV3, actualment precintat.

Ara fa cinc anys, l’Ajuntament de Llosa de Ranes va iniciar un expedient administratiu adhuint que els terrenys eren de la seua propietat i declarant administrativament la seua titularitat.
La Fundació, però, va impugnar aquesta decissió davant el jutjat contenciós-administratiu alegant que un ajuntament no podia atorgar-se dret de propietat sobre un bé/immoble per via administrativa, i que calia acudir a un procediment civil, per tal que un jutge dictaminara el propietari/ària de l’esmentat terreny d’acord amb la legislació comú.

Finalment, el jutjat número 1 de Xàtiva ha donat la raó a la Fundació, declarant que aquesta és la propietària, que va adquirir els terrenys conforme a dret i que els ha posseit públicament i pacíficament, i per tant l’Ajuntament no té cap dret sobre els mateixos, malgrat el seu expedient administratiu.

L’Ajuntament de Llosa de Ranes va declarar que recorreria qualsevol sentència contrària als seus interessos, però finalment mitjançant un escrit ha fet saber que acata la sentència del jutjat i no la recorrerà.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de