ACPV es solidaritza amb el sindicat STEPV que ha estat exclòs dels pressupostos de 2010 de la Conselleria d’Educació



Acció Cultural del País Valencià es solidaritza amb el sindicat STEPV que ha estat eliminat de la partida pressupostària de 2010 de la Conselleria d’Educació de “Foment de la tasca realitzada pels sindicats d’ensenyament”.

 

 

Aquestes ajudes per a formació, promoció del valencià i representativitat es concedeixen des de fa 25 anys atenent a la representativitat sindical, i l’STEPV les venia rebent des de sempre.

Aquesta exclusió suposa un cas greu de persecució política i d’atemptat a la llibertat sindical contra el sindicat majoritari d’ensenyament al País Valencià, ja que l’STEPV ha estat l’únic sindicat eliminat d’aquestes partides.

La Conselleria d’Educació ha afirmat, que les ajudes que es concedeixen als sindicats “es basen en criteris tècnics” i que “compleixen amb la legalitat”. Aquestes argumentacions, que cauen pel seu propi pes, demostren el cinisme i la prepotència instal·lada en la Conselleria d’Educació i confirmen el rerefons polític que hi ha darrere d’aquesta decisió.

ACPV dóna el seu suport a la iniciativa presa pel sindicat STEPV de presentar un recurs per persecució i atemptat a la llibertat sindical front la Conselleria d’Educació.


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de