Entitats, sindicats i partits, en la presentació de la campanya pel requisit lingüístic



Pilar Sarrion i Vicenta Crespo del PSPV-PSOE, Marga Sanz d’EUPV, Enric Morera del BNV, Mireia Mollà d’Iniciativa del Poble Valencià, Manolo Picó de CCOO-PV, Pepa Llorca d’UGT-PV, Vicent Mauri d’Intersindical Valenciana, Toni Gisbert d’Acció Cultural, Tonetxo Pardiñas de la Societat Coral El Micalet, Diego Gómez i Àngel Martí d’Escola Valenciana i Enric Valero de Ca Revolta van ser alguns dels representants polítics, sindicals i de les entitats que ahir van ser a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània per participar en la presentació pública de la campanya pel requisit lingüístic per a l’accés a un lloc de treball de l’administració valenciana, nascuda arran del projecte de nova llei de la funció pública que el Govern valencià ha presentat.

En l’acte van prendre la paraula la periodista Rosa Solbes, la mestra Carme Miquel, l’escriptor Jesús Huguet i el sindicalista Joan Sifre.

Els representants de la plataforma ja s’han reunit amb els Grups de les Corts Valencianes del PSPV-PSOE, Compromís i EUPV per pactar la presentació d’una moció conjunta al projecte de llei presentat pel PP. També s’ha demanat una reunió al Grup del PP, sense que de moment aquest haja donat resposta a la petició.

Alhora, han començat a aprovar-se mocions municipals d’adhesió al manifest de la campanya, així com en les Juntes de Personal de la Generalitat Valenciana, en les Juntes Docents i en les de Salut. Aviat, també es lliurarà una carta al Síndic de Greuges en el mateix sentit.

Notícia de Levante

 


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de