Kòdul guanya el concurs de música en català Amplifica’t



La final va aplegar un miler de persones a l’Alcúdia

El grup del Pla de Bages Kòdul es va proclamar dissabte 27 de març guanyador del concurs de música en català AMPLIFICA’T, que organitza Joves d’Acció. Aquest grup actuarà el proper 24 d’abril en el concert organitzat per ACPV a València.

A la final de l’Alcúdia van arribar nou grups, i com a novetat d’aquesta edició, el vot del públic comptava un 50%, el vot del jurat comptava l’altra meitat.

En aquesta edició de l’AMPLIFICA’T s’ha donat la casualitat que dos grups de música han quedat empatats a punts en segon lloc, són els grups Make Some Are Us, de Riba-roja de Túria, i Lilit i Dionís de Pego. Aquests dos grups actuaran al Jovestiu que tindrà lloc el dia 31 de juliol a la platja de Gandia.

Joves d’Acció vol destacar la consolidació ja en la seua segona edició del concurs d’Amplifica’t atès el seu èxit de participació tant de grups com de públic, tenint en compte que l’única publicitat que es fa d’aquest és a través d’Internet i també destaca que és l’únic concurs de música per a grups joves dels Països Catalans que canten en català, podent-se presentar qualsevol grup d’aquest àmbit territorial. ACPV també agraeix la col·laboració de l’Ajuntament de l’Alcúdia en l’organització de la final del concurs de música en català.

El grup de música Kòdul és una proposta combativa, una música engrescadora i un jovent amb ganes de canviar el món. Una punta de llança esmolada, disposada a clavar-se on faci falta.

La banda Lilit i Dionís es mou entre els sons de les festes populars, el rock, el techno, el reggae, la rumba o la cancó d’autor. A més de la mescla sonora sense complexos que presenten, també cal parar atenció a les seues lletres molt particulars i properes a l’humor típic valencià.

I Abel, Ruben, Jordi i Sergi formen el grup Make Some Are Us, els quals fan un rock alternatiu des de fa molts anys i a dia d’avui es presenten com una banda consolidada que ha gravat la seua primera maqueta amb la qual han aconseguit estar seleccionats com a millor grup revelació als premis Ovidi Montllor i segon classificats al circuit de música en valencià del Consell de la Joventut de València.

Kòdul

Lilit i Donís

Make Some Are Us


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de