ICV donarà suport al Congrés a la ILP perquè TV3 es rebi al País Valencià



La portaveu d’ICV-EUiA al Parlament, Dolors Camats, ha anunciat que la seva formació política donarà suport a la Iniciativa Legislativa Popular  perquè TV3 es rebi al País Valencià i que s’ha registrat al Congrés amb 650.000 signatures. Per això, Camats ha felicitat a  l’Acció Cultural pel País Valencià (ACPV) per haver aconseguit un número tan elevat de signatures que superen amb escreix les necessàries per impulsar la Iniciativa Legislativa Popular de la Televisió Sense Fronteres.

 

 

En aquest sentit, Camats ha recordat que el passat 29 d’abril els promotors de la ILP ja van anar al Parlament per reclamar els suport dels partits catalans a donar un darrer impuls a la recollida de signatures, suport que ICV va donar. "La feina feta amb la recollida evidencia el moviment ciutadà i popular que hi ha la darrere: la voluntat de veure TV3 als territoris de parla catalana", ha dit la diputada.

  "És inaudit que a aquestes alçades hàgim de defensar per via d’una ILP ciutadana allò que és de sentit comú i de sentit de país", ha lamentat Camats que ha recordat que "tenim una llengua comuna i per tant la possibilitat de veure les emissions de TV3 al país Valencià ha d’estar garantida".

Iniciativa.cat


Amb la teua col·laboració continuarem promocionant la llengua, la cultura i els valors de progrés.

Ajuda’ns a tindre més força.

Fes-te’n sòcia/soci d’ACPV!

Amb el suport de